Danske webbutikker har alt andet end tabt kampen til udlandet

Med Europas højeste skattetryk, højeste momstryk og dyreste arbejdskraft er betingelserne for at lave virksomhed i Danmark umiddelbart ringe. Men til gengæld er korruptionen lav og vi har et generelt købekraftigt land.

barbermaskineIsær for de nethandlende kan det være svært at overbevise det danske publikum om ikke at købe fra udlandet, hvor priserne kan være lige en tand lavere end i Danmark. En dansk webshop har dog fundet formlen for at holde danskerne i danske webshops:

”Har de først forsøgt sig med kundeservice i udlandet og eventuelt at sende et defekt produkt tilbage kommer de tilbage til os for det er tit en helt umulig proces” fortæller Jesper Hvejsel fra Made4men.dk.

Made4men.dk er en af de største afsættere af barbermaskiner herhjemme. Deres barbermaskiner kan ofte findes til få kroner mindre i fx England, men kunderne ønsker ikke at skulle slås med fx Amazons kundeservice, hvis det viser sig at barbermaskinen senere går i stykker.

Udover service er det også muligt for de danske e-handlende at slå på komforten ved at have ens bestilte vare ofte blot dagen efter bestilling – noget, udlandet ej heller har mulighed for at tilbyde.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *