E-cigaretter: et alternativ til traditionel rygning

Har du et ønske om at stoppe med at ryge eller måske bare begrænse dit indtag af nikotin? Måske har du fået øjnene op for det alternativ, som flere og flere vælger at benytte sig af? Markedet af de populære e-cigaretter og den populære e væske er stærkt på vej frem, og er efterhånden også blevet et hit hos mange rygere såvel som ikke rygere. 

Vælg den rette smagsvariant

En af fordelene ved e-cigaretter, er at du selv kan vælge blandt de mange forskellige smagsvarianter af e-væsker, når du vælger en e-cigaret. Det gælder både styrken af nikotin, mængden af damp, samt hvilken en smag du ønsker. 

Der findes et væld af forskellige smage og dufte. Vil du gerne have en frugtsmag, når du ryger, kan du blandt andet vælge mellem jordbær-, hindbær- og æblesmag. Hos Elekcig.dk kan du finde mange forskellige spændende varianter som blandt andet også menthol og lakrids. 

Bliver du hurtigt træt af smagen, så kan du blot skifte den ud, når din damper er tom. Man køber e-væsken på små flasker, som nemt kan stå opbevaret, når du ikke skal fylde nyt væske på damperen.

Hvorfor er det så populært?

Mange forbinder traditionel rygning med nikotin og lugten af tobaksrøg. Men med en e-cigaret er hele oplevelsen ved at ryge en ganske anden. 

E-cigaretter er blevet et populært produkt blandt mange rygere, fordi du her selv bestemmer mængden af nikotin. Du kan også selv vælge, om du vil have en helt anden smag end den , som mange typisk forbinder cigaretter med. 

Lav din e-cigaret præcis, som det passer dig

Med e-cigaretter og de mange forskellige e-væsker er der gode muligheder for, at du helt selv kan designe din egen e-cigaret, som du ønsker den. Forskellen i de forskellige varianter ligger typisk i forholdet mellem indholdet af VG og PG. VG er smagsbæreren og PG er den del af væsken, som giver dig det velkendte fornemmelse i halsen, når du trækker dampen ind. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *