Fik drømmekroppen med det bedste proteinpulver

Købte proteinpulver

Jeg havde altid været slank, men jeg ville gerne have en mere stram mave, og krop, så jeg selv ville være helt tilfreds med den. Jeg købte derfor noget protein, med smag af chokolade, vanilje og jordbær. Men de tre slags, havde jeg til lang tid, og jeg kunne bruge det til stort set alt. Smoothies, kage, morgenmad, og brød.

Jeg drak for det meste en proteinpulverdrik, enten med chokolade, jordbær eller vaniljesmag, når jeg havde trænet, for at kroppen kunne få protein, at opbygge de muskler jeg lige havde trænet, med.

Opskrifter med proteinpulver

Det jeg for det meste lavede med mit proteinpulver, var smoothies, eller pandekager. Jeg drak også proteindrik inden og efter træning. Jeg lærte at lave fastelavnsboller, hvor man skal bruge æg, hytteost, havrefryn, fiberfin, mandelmel, salt, bagepulver, fiberhusk, sukrin og vaniljeproteinpulver. Jeg spiste også tit pandekager til morgenmad, hvor jeg brugte havregryn, mel, bagepulver, vaniljepulver, banan, mælk og chokoladeproteinpulver. Mit jordbærproteinpulver brugte jeg mest til smoothies, eller proteindrik, hvor jeg kunne blande det med enten vand eller mælk.

Min krop efter bedste protein

Efter et halv år med det bedste protein, havde jeg allerede fået gode resultater. Jeg havde sørget for at spise sundt, men godt, træne hver anden dag, gik til fodbold, og drak og spiste en masse proteinpulver. Lige så snart jeg var blevet vant til, at lave mad og drikkelse med proteinpulver, blev det bare en del af min hverdag. Jeg synes selv at jeg fik en tonet mave, og mange af mine veninder og venner var også ret overraskede over det hurtige resultat. Jeg fortsat i et par år med at bruge proteinpulver, og til sidst brugte jeg det kun i mine drikke til efter træning.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *