Har 2020 påvirket dit selvværd?

2020 blev en tid hvor vi skulle lære at klare os mere eller mindre på egen hånd. Venskaber gik hen og blev mere elektroniske, og hvor der før var venner og familie som snakkede højlydt omkring en om alt mellem himmel og jord, har der været stilhed og dette kan vække en følelse af ensomhed.

Ensomhed i små doser er fint nok, men så snart ensomheden kommer til tankerne og man begynder at holde øje med folk, så begynder faren at komme. Hvorfor kan de to pludselig snakke så godt sammen? Var det et online event ingen havde fortalt dig om? Pludselig går spørgsmålene hen og får dig til at føle dig ekskluderet, måske uønsket og med det kan en lav selvtillid følge hurtigt. 

Kører man rundt her på Fyn og mærker hvordan dette nærer en uanset hvor end man befinder sig, så bør man søge hjælp hos en psykolog i Middelfart

Søg hjælp i tide

Problemet med en tilstand som lav selvtillid kan hurtig lede til ubevidste handlinger der påvirker ens mentale sundhed. At opsøge en psykolog i Middelfart og omegn er helst noget man gerne skal have gjort så snart disse handlinger begynder at vise sig. Dette skyldes at går der for lang tid med de samme usunde beslutninger, så går man hen og gør dem til en vane. 

Det er ikke fordi at Middelfart psykologer ikke kan hjælpe en ud af en vane; men problemerne du så går med, vil sidde lidt bedre fast og du vil kunne forvente et længere psykologforløb jo bedre grebet problemerne har om dig; og da mange har en interesse i at se problemerne hurtigst muligt ude af verdenen, så er det netop vigtigt at man også hurtigst muligt søger den behøvede hjælp.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *