Min kærestes mor og hendes e cigaret med e juice

Min kærestes sørgmodige mor

Da jeg blev kæreste med Thomas, varede det ikke længe før han inviterede mig hjem til sine forældre. Jeg skulle både se hans mor og hans far, og de tog da også pænt imod mig. Jeg var ryger, og det var Thomas ikke, men han sagde, at jeg godt måtte ryge mens vi var hos dem. Da vi kom derud hilste jeg pænt på dem, og de havde også inviteret hans søster, hendes kæreste og deres søn. Det var et meget akavet øjeblik for mig, da jeg ikke følte mig klar til at blive en del af familien. Efter maden blev jeg meget rygetrængende, og jeg gik derfor ud for at ryge. Da jeg kom ind igen, var der sket en frygtelig ballade, og min kæreste mor sad nu i sofaen og græd. e juiceJeg spurgte, hvad der var sket, og Thomas forklarede mig, at hans mor var blevet ked af at se mig ryge. Hun havde nemlig mistet sin mor til lungekræften, og nu var hun bange for at man ville gå bort, hvis man røg. Min kæreste forklarede mig endvidere, at hans mor selv var stoppet med at ryge, og at hun både havde investeret i en e cigaret og utallige former for e juice (Læs mere her: http://www.equit.dk/e-juice/ ), for ikke at skuffe sin mor. Jeg blev meget forbavset over at høre dette, men jeg tog det alligevel til mig.

 

Mit rygestop

Næste gang vi skulle ud til hans forældre, kunne jeg fortælle dem, at jeg var stoppet med at ryge, og det blev hans mor rigtig glad for at høre. Hun blev så glad, at hun sprang op af stolen og gav mig en ordentlig krammer. Efter maden hjalp jeg hende med at bære ud i køkkenet, og vi kunne nu endelig få noget tid for os selv. Her fortalte jeg hende historien om min afdøde mor, og hun gav mig derfor endnu en krammer. Herefter gik vi begge ud på terrassen, hvor vi begge tog et par hvæs af vores e cigaretter.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *