Prioriter ergonomiske møbler på arbejdspladsen

Er du på en arbejdsplads, hvor rigtig meget af dagen bruges i siddende tilstand? Menneskekroppen er ikke lavet til at sidde så meget ned, som man gør i løbet af en lang arbejdsdag, så man kan altså nemt få ondt i ryggen, hvis ikke man sidder ved gode borde på en ordentlig stol.

Så uanset om I vælger at investere i hæve sænkebord, nye kontorstole eller måske endda begge dele, så vil det altså med sikkerhed gøre noget godt for de ansatte, og dermed også arbejdspladsen som helhed.

Gode kontorstole

Når man sidder meget ned i løbet af en arbejdsdag, kan det altså gøre en kæmpe forskel, hvis man sidder i en god stol. Hvis man blot sidder i en ganske almindelig, hård kontorstol, er der heller ikke noget at sige til, at man får ondt i ryggen af det.

Hvis man derimod får fat i nogle ergonomiske kontorstole, vil man sidde i en kontorstol, hvor der er taget højde for, at man skal sidde i den i lang tid. Og det vil altså gøre en forskel for medarbejdernes rygge og forebygge skader.

Det lækre hæve sænkebord

Nu er det ikke kun en god kontorstol, som kan gøre en forskel. For selvom man får fat i en ergonomisk kontorstol, laver der stadig ikke om på, at man sidder meget ned i løbet af arbejdsdagen. Det gør det derimod, hvis man får fat i et hæve sænkebord. Så kan man helt selv bestemme, hvornår man vil sidde ned og arbejde, og hvornår man vil stå op. Og det er altså godt for kroppen at skifte position en gang imellem – især når man ellers ville have siddet i den samme stilling hele dagen.

Se her hvis du kunne være interesseret i at skaffe nogle hæve sænkeborde til arbejdspladsen – det skal nok gøre en forskel!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *