Proteinpulver gør dig stærk – prøv dem

I starten 20’erne var jeg meget urolig over, at jeg ingen muskler havde. Det var noget, der optog mig og mine tanker dag og nat. Men så mødte jeg Anders, som blev min træningskammerat. Han fortalte mig om proteinpulver og om alle de fordele, der er ved proteinpulver.proteinpulver 7 I starten vidste jeg ikke, hvad proteinpulver, men lige så stille begyndte jeg at åbne øjnene op for en verden, der var så fantastisk, at jeg blev elleglad. I stedet for at løfte en masse vægte helt forgæves, begyndte jeg at løfte vægte og supplere dem med en shaker. Det gjorde, at mine muskler blev større og større. Med tiden kunne jeg ikke passe mit eget tøj, og jeg blev nørd til at skifte over til størrelse large. Og hvem vil ikke være størrelse large. Det er jo kun de tunge drenge, der bruger størrelse large og det hele var takket være proteinpulver.

 

Prøv proteinpulver med mælk

Efter jeg begyndte at eksperimentere med proteinpulver ville jeg tjekke efter, hvor de bedst kunne drikkes. I starten drak jeg proteinpulver med bare vand. Og ikke misforstå mig, for jeg elsker vand, men der var noget, der ikke helt stemte. Det var simpelthen alt for tyndt og derfor ville jeg ikke gå med til det længere. Jeg skule simpelthen prøve noget helt nyt. Derfor blev jeg inspireret af min ven Valdemar, som selv trænede rigtig meget. Valdemar var en stor fyr som også gik i tøj med størrelse large. Han sagde til mig engang, at jeg skulle prøve at drikke proteinpulver med mælk, fordi det skulle være et bedste i verden. Jeg er generelt åbensindede og derfor ville jeg prøve det. Det smagte fremragende og nu er jeg bare forelsker i proteinpulver med mælk og alt, hvad der hører til. Se mere her.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *