Proteinpulver og kokosolie

Varer som proteinpulver bruges ofte af menneske der er i gang med at bygge muskler op. Proteindrikke skal drikkes nogen gange om dagen, som så giver et tilskud af protein som derefter skal trænes om til muskler. Det er klart til brug af muskelopbygning, som mange også benytter sig af. Hvor meget man skal tage og hvor store mængder er lidt forskelligt fra guide til guide – det kommer an på hvordan din træning er sat sammen. Der er utrolig mange forskellige former, smage, virkninger m.m. i forhold til proteindrikke. Snak med nogle venner eller bekendte i forhold til deres oplevelse og vælg da et produkt, ellers kunne man afprøve nogle forskellige produkter over en periode og sammenligne resultatet. Bodylab har også kokosolie

Andre proteintilskud

Bodylab tilbyder også et stort sortiment af andre typer for tilskud til protein. Det er bl.a. Weight Gainer – som nogenlunde er det samme som proteinpulver udover det er en kombination af protein og kulhydrater. Der er også et udvalg af proteinbarer. De minder meget om en chokoladebar både i udseende og formmæssigt, men der er dog noget mere protein i og den er også væsentlig sundere. Så er der proteindrikke, proteinrige snacks og andre former for protein og kokosolie.

Andet end protein med kokosolie

Som hovedsortiment på bodylab.dk er det primært varer der kan konsumeres. Alt det protein beskrevet ovenfor er også varer der skal konsumeres. Men ud over protein har Bodylab også varer som aminosyrer og kreatin, som bruges til muskelopbygning, http://www.bodylab.dk/shop/koldpresset-kokosolie-790p.html. Så har de vitaminer, mineraler og fiskeolie. Så har de varer der booster energien i form af koffein, ginseng og kulhydrater. Derudover har de andre kosttilskud som slankemiddel som virker i form af reduktion af appetit og eller direkte effekt på fedtforbrænding. Derudover har de også lidt kosmetik mod ømme led og smerter i forhold til træningen. Der er også et udvalg af kokosolie til madlavningen eller til huden. Kokosolie skulle være godt til både huden, og en god olie at bruge til madlavning.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *