Sådan kan du også benytte KBH på

For en uge siden var jeg lige en sviptur nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på el løbehjul med sæde og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske skateboards og elektriske løbehjul.Indledningsvist blev jeg noget fortørnet, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye motoriserede køretøjer lidt på plads. Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de egentlig.

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Voi, Lime eller Circ. Måske skulle jeg selv prøve disse løbehjul, tænkte jeg så. På min mobiltelefon fandt jeg en app altså et program til mobilen. Online kunne jeg ved at søge finde en Voi kampagnekode, som var det program jeg havde fået ind på min telefon.

Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre sjove rabatkoder jeg kunne tage i brug. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Oplevelser og bevægelse i det urbane rum

Men en muse i ryggen så jeg mulighederne for oplevelser i storbyens rum på en helt ny måde. Derfor parkerede jeg min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, som jeg også havde fundet online. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og Fælledparkens vandlegeplads. Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en form for rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Betegnelsen inliners referer for det ikke skal være løgn til at hjulene står på en line. Det er faktisk ganske morsomt, og på trods af at jeg var pakket ind i knæ-, håndleds- og albuebeskyttere – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så lykkedes det mig faktisk at få et par skrammer.

Det skete første gang, da jeg endelig fik taget mod til mig og strøg hen til den lille rampe med hævet pande, men da jeg var en en meter fra den, så var der ikke mere mod tilbage og jeg panikkede og endte med benene i vejret og rumpen i jorden.

Herefter var der et par unge knøse der hørte mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres spil og de manglede lige en sidste spiller. Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var særlig god til floorball og jeg tror, at fyrene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg kom på deres hold. Det endte i hvert fald med at blive et ret stort nederlag til os, men det var underholdende at prøve spillet floorball.

Jeg er blevet så inspireret, at jeg nu har sat mig for at prøve følgende: At sende pile afsted med compoundbue på Amagers Action Center, klatre på vægge i GoMonkey i Gladsaxe, skyde med hardballvåben udendørs på Skovbanen i Taastrup og nå ja så skal jeg også lige lære at gå på vandet i bobler med WaterBallz på Østerbro.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *