Elcykler giver god motion

Markedet for elcykler er stærkt på vej frem. Det er ikke længere bare for pensionister og ældre, nej elcykler er for alle. Det gælder også motionister. Med den rette elcykel kan du sikre dig, at pulsen stadig kommer højt op, og forbrændingen stiger.

Hellere tage elcyklen

Når du tænker på elcykler, tænker du nok ikke på motion som det første. Elcyklisterne glider ubesværet gennem trafikken, og det ligner slet ikke de får pulsen op. En elcykel er netop til dem, der har behov for et ekstra boost i trafikken i myldretiden eller dem, der kører rundt med sine børn i en ladcykel. Det er da ikke til motionister.

Der er masser af kalorier at forbrænde på en elcykel

Undersøgelser viser dog, at man forbrænder ca. halvt så meget på en elcykel, som man gør på en almindelig. Det er jo langt bedre end at tage bilen på arbejde. Derfor bør man tage elcyklerne med ind i overvejelserne, hvis man gerne vil forbrænde energi fra morgenstunden, men ikke helt orker myldretidstrafikken. Lige nu er der masser af gode tilbud på elcykler hos e-bikes.

Tag elcyklen med offroad

Teknologien er i rivende udvikling, og nu kan du endda få en mountainbike som elcykel. Det er ikke en måde at undgå sved på panden, det handler mere om, at man prioriterer sine kræfter til det, der er sjovt. En mountainbike som elcykel har den fordel, at du selv kan indstille, hvor meget hjælp du vil have fra elmotoren. Så kan du give den gas, hvor du har mest brug for det.    

Med den nye række elcykler er der gode muligheder for motionister at få pulsen op. E-bikes har showrooms i København, Århus og Aabenraa, så uanset hvor i landet du befinder dig, kan du booke en tid og komme til prøvetur. Her kan du høre mere om, hvilke fordele en elcykel kan tilbyde lige præcis dig og dine behov.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *