Hår extensions er kommet for at blive

Hår extensions er ikke en ny opfindelses. Der er bevis for at Hair extensions som de rigtigt hedder hedder, har været brugt så langt tilbage som i oldtidens Egypten.

Man kan sige at i nyere tid begyndte blev de virkelig populære i Danmark for cirka 10 år siden, og populariteten er steget støt siden.

Dette skyldes for det første at prisen er faldet meget de sidste 10 år. For 10 år siden var det meget normalt at en påsætning af 100 gram hår extensions kostede mere end 5.000 kroner, i dag kan du få hår ekstensions i bedre kvalitet helt ned til 1.500 for en påsætning af 100 gram.

Hvorfor er prisen så faldet så meget de sidste 10 år, når det normalt er sådan at ting bliver dyrere over tid? Normalt ser man at prisfald på et produkt, skylles effektivisering i produktionen af produktet eller lidt mere sjeldent et fald i prisen på råvarerne som produktet er leveret af.

Dette gælder også for hair extensions. Hvis man først ser på effektivisering af produktionen, så er det meget enkelt. Der er kommet metoder til påsætning af hår ekstensions der går det meget hurtigere at sætte dem på.

Med de gamle metoder kunne det nemt tage 3 til 4 timer at lave en fuld ekstensions. Men med de nye metoder kan dette gøres på omkring en time, så det kan man nemt blive enige om at det er en stor besparelse.

Den anden vigtige faktor er indkøbsprisen på råvarene, i dette tilfælde håret. Priserne som en frisør giver for 100 gram hår, den mængde som normalt bruger til en hår extensions påsætning er faldet med over 500 %, i takt med udbuddet er steget. Udbuddet har stort set været det samme altid, men før var det få impotører der sad på handlen men nu kan den enkelte frisør købe direkte fra leverandøren. Dette skylte at man nu har internettet.

One Reply to “Hår extensions er kommet for at blive”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *