John Masters – mit favorit mærke

Besat af økologi

Jeg har siden, at min mormor introducerede mig for økologi i mine unge dage, været helt forgabt i begrebet. Jeg elsker, alt det gode, der ligger til grund for økologi, hvilket også gør, at jeg går ind for det 100 %. Det kan godt være at økologi er underlagt en masse begrænsninger, men man skal trods alt huske på, at disse begrænsninger er nogen, man selv har valgt og sidste ende, så gør økologi i sig selv mere godt end ondt. Størstedelen af de ting jeg køber er økologisk, hvilket altid gør sig gældende for mine fødevarer, samt mine skønhedsprodukter. Med andre produkter er jeg en tand mere large, men foretrækker dog altid det økologiske. For eksempel med tøj, så er en meget lille del af mit tøj økologisk, da jeg simpelthen synes, at det er noget så svært at finde pænt økologisk tøj, og hvis der er en ting, som jeg ikke vil gå på kompromis med, så er det mit udseende! En dame ska da se ordentlig ud – alt andet går ikke. Når det gælder skønhedsprodukter, så er der især et mærke, som er helt igennem fantastisk. Dette mærke går under navnet John Masters.

 

John Masters er alt du har behov for

John Masters Organics serien, er en række produkter, der er helt igennem fantastiske! Kort sagt er John Masters stort set alt jeg har behov for inden for pleje af hud og hår. Produktserien giver min hud den nødvendige fugt, som den har brug og tilføjer samtidig masser af styrke til mit hår. Ja, jeg er tilfreds med denne produktserie! Ikke nok med dette, så elsker jeg alt, hvad det står for, da det jo trods alt også er økologisk og derudover, så er der ligeledes ingen parfume og parabener i produkterne, hvilket kun gør det hele meget bedre.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *