Overvej mindfulness

Hvis du går rundt og føler du sidder fast i hverdagens trummerum, så er der ingen tvivl om, at du skal begynde at se op. Der er nemlig mange hemmeligheder der er skjult i skyerne og derover, og jo før du begynder at lede efter disse sandheder, jo før vil de også begynde at dukke op. Det kræver altså bare, at man selv begynder at lede, og så vil man stille og roligt også begynde at få de svar man søger.

Det er meget populært blevet døbt mindfulness, og selvom det er et relativt nyt begreb, så er der ingen tvivl om, at det er en ældgammel ting. Det er nok det ældste vi har, og derfor er det altså også fint nok at give det et nyt og moderne navn som mindfulness, så længe at man er klar over, at det bare er et ord, og at det i sandheden handler om spiritualitet, http://www.mindfulness-akademiet.dk/. Det er hvad mindfulness i bund og grund går ud på, og hvis du derfor sørger for, at have denne mentale indstilling til mindfulness, så vil du også få så meget mere ud af det.

Mere ud af mindfulness

Der er jo mange der klager over, at de ikke har fået den succes ud af mindfulness som de havde regnet med, eller som de har hørt andre få. Det er ganske enkelt fordi, at der i dag er for mange får og penge i mindfulness, og det er også med til, at skabe nogle ulve, der vil gøre hvad som helst for at få fat i de svages penge. Hvis du dog forbliver stærk, er jeg også sikker på, at du vil falde over det rette sted, at læse mere om mindfulness. Du vil helt klart også kunne finde et godt foredrag eller to om mindfulness, og det er virkeligt så meget du skal opsøge mindfulness for rent faktisk at få den rette indsigt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *